top of page
Anchor 1
FESTA DEL TIMBALER. 2017


Il·lustració i disseny gràfic

CARTOGRAFIES DE LA VEREMA. 2014


Endinsant-nos en el món de la verema, descobrirem amb els nens i nenes de l’escola qui som i com vivim. Utilitzarem l’art com un mecanisme de recerca, capaç d’acostar-nos al nostre territori, gastronomia i paisatge.

ABSÈNCIES PRESENTS. 2014
 

Si normalment parlem del que tenim, del que hi ha, dels que hi som, avui vull parlar d’allò que no hi és, que no és visible i que tanmateix forma part de la realitat del Bruc. Tots aquells que avui no podran venir a la festa són un testimoni de la nostra quotidianitat: els problemes socials, econòmics, el deteriorament físic, les ganes d’aprendre, de fugir, la impotència o la soledat.

L’Eduard no vindrà per amor, la Mariona per feina, i a l’Engràcia l’acaben d’operar. Aquests només són alguns dels exemples de bruquetans i bruquetanes que no podran assistir a la Festa del Timbaler.  La Míriam Grau s’ha trobat amb ells per fer-los una fotografia i recollir d’aquesta manera les absències, que malgrat tot, estaran presents en la nostra festa.

FESTA DEL TIMBALER DEL BRUC. 2014  
 

Fotografia i disseny gràfic del cartell de la Festa del Timbaler. En aquest cas, el timbaler és tractat com un heroi del Romanticisme, el que avui seria un runner del segle XXI, amb roba tècnica però conservant els instruments del segle XIX. 

 

TALLER "UN XIC D'ART" [II edició]. 2014


L'objectiu del taller, dirigit a nenes i nenes a partir de 6 anys, és donar a conèixer eines i recursos per a expressar-se de manera graficoplàstica, així com despertar la capacitat crítica i de lectura de múltiples mitjans audiovisuals que ens envolten. Des de les manifestacions artístiques a la cultura popular, passant pels diferents usos en publicitat i xarxes socials. 

LA LLUM COM A RASTRE a L'IES Narcís Monturiol. Barcelona. 2013
 

La llum com a rastre és una unitat didàctica interdisciplinària des de l'àrea de Visual i Plàstica a l'ESO. Incorpora la producció artística com un mecanisme de recerca, d'incorporació de nous llenguatges i noves tècniques capaç d'integrar la fotografia, el dibuix i la dansa sota un mateix camp de pensament.

WORKSHOP CIANOTÍPIA a Can Serrat. El Bruc. 2012
 

Taller de tècnica fotogràfica alternativa. Obert als artistes residents i a tots els públics. Dins del Festival d'Art Bruckstuck dirigit per Vilde von Krogh des de l'escola d'art Prosjektskolen (Oslo).

NOVES FRONTERES AMB MATERIALS ALTERNATIUS. 2012


Desenvolupat a l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona. Departament d'Arts. Espai Francesca Bonnemaison.

 

Noves fronteres amb materials alternatius és una assignatura que pretén obrir esquerdes en les muralles del nostre llenguatge artístic. Que planteja alternatives, camins de transversalitat, on crear un espai per a la reflexió, l’anàlisi i la creació.

MECANISMES DEL NO VISIBLE. 2011


Mecanismes del no-visible s’inicia com un projecte d’exploració en direcció a la pròpia matèria, on la construcció i manipulació d’un cos s’exposa a forces, tensions i canvis imprevisibles i on es posen de relleu les possibilitats de control sobre el cos i la matèria i els seus límits. 

RATAFIA EN SIMBIOSI. 2010


Ratafia en simbiosi és un projecte de creixement personal, una manera de reinventar allò que et ve donat, imposat, inculcat. Un projecte que qüestiona murs, instruccions i receptes; i que observa allò més quotidià i aparentment dispensable; allò que potser no serveix per a res però que és capaç de fer-nos sentir i percebre de manera singular. O que, potser, simplement fa que ens adonem de que gairebé res es singular.  

CONTINGÈNCIA. 2008/9


Mai no podrem alliberar-nos de la nostra precarietat, de la consciència de finitud, del sentiment d’inutilitat. Som accidentals. Prescindibles. Encara que ens vulguin fer creure el contrari. 

bottom of page